Sesame Street Elmo

Deathly Hallows.

Iloveyou. Yes, you.
Du är så fin. Precis som du är. That's what makes you beautiful.

Skall jag säga vad jag gjort idag nu då? Eller rättare sagt, skriva vad jag gjort.
Well. Jag har varit hemma. Åkte med pappa en sväng till Mio. Kollade på en soffa. Den var ful. Men fett skön. Pappa gillade den. Jag pimpade den med kuddar och då såg den bättre ut, enligt mig. But you don't give a fuck about the couch do you? Jakob kom hem till mig sen. Mysigt. Han är mysig. NICELY. 

Det är nyårsafton imorgon förövrigt. Tagga!

My 2011.

WAH. Skrev värsta fina inlägget. Och så ba: NEIN. Så försvinner allt. Okej, det var inte speciellt fint kanske. Men det var en liten såndär test grej om 2011. jaja. Får väl se om det kommer upp sen. Eller nåt.
Tänkte att det kanske skulle vara roligt om jag la upp lite om året 2011. Nu när det snart är över och allt. Ja.

Okej.
It all started in January. Det var snö och så. Kallt. I guess. 
Ne men det var fint. Eller inte så. Jag var tillsammans med L. Broke up with him. Lite sad. Men var inte jätteledsen endå. Livet flöt på. 
Har inga trevliga bilder från Januari. Sorry.

Sedan kom månaden Februari. Den var fin. It sure was. Jag var kär och allt var bra. Hade finaste klassen och det var bara väldigt awesome. Blev tillsammans med J. Yepp. Så var det. Käraste 9E blev tajtare än någonsin. Kände inte alls för att börja på nåt gymnasie. Usch nej. 

Mars. Hände väl inget särskilt där. Livet flöt på. Sommarlovet kom allt närmare. Kändes bra men samtidigt förjävligt. Att lämna våran kära Gustav Adolfsskola kändes inte alls bra. Nejnej.

I april månad fick vi lov. Påsklov. Det var så varmt. Rena rama sommarvädret. Runt 25 grader om jag inte minns fel? Minns hur vi solade och fick värmeslag. Nästan. Kändes som att sommaren kom direkt efter vintern. Ingen vår överhuvudtaget. 


Såhär gött var det då. Fina brudar. Livet lekte. Häll yäs it did.
Det var mys med mycket folk.

Det var väldigt bra. Bästa vännerna man kunde önska sig.


Sedan kom Maj månad. Då fyllde jag år. Jag fyllde 16. Stor flikKA. Plus att det var såhär att sommarlovet var så nära nu. GA tiden var snart över. Det var inte ok. Nej. Men i alla fall. Jag och Linnea STARK hade kalas. Hihi. För att vi fyllde år. Liksom.

No seriously. Jag hittar inga bilder från den fina dagen då vi firade min och Linneas Födelsedag. Så det får bli den här. Nästan samma. Typ.

Juni. Juni Juni. Denna månad. Hände mycket. Väldigt mycket. Det började närma sig slutet. Slutet på allt, kändes det som. Dagen innan skolavslutningen hade vi Niornas bal. Den dagen/kvällen var en av de bästa. Var otroligt roligt. Glömmer aldrig den kvällen.


Våra killar sjöng för Linnea som fyllde år just den dagen. Det var så fiiiint. Åh.

Här var vi. Alla fina. Saknad.

Den tionde Juni 2011 slutade vi grundskolan. För gott. Vi grät och grät och grät. Tog aldrig slut. I början av dagen var det endå okej. Kändes la inte okej, men grät inte i alla fall. Sen, när man såg att våran kära  Mia grät, då gick det inte mer. Tårarna forsade verkligen ner. Fyfan.

Tårar indeed. 3 år med 9E. Kunde inte blivit bättre.

En bra grej hände också. Eller rätt många bra grejer. Men jag fick i alla fall min älskade system kamera. Nikon D3100.


I juli åkte jag, mamma och Emil till mitt kära Japan. Det var underbart. Älskar det landet. Väldigt vackert. Disciplin och Respekt.
Innan vi åkte till Japan åkte jag, Ebba och Linnea till Björkö en dag. Det var jättemysigt. Sommar, sol, värme. Juli var underbart. Yes it was.


Mina kusiner. Kärlek till dom.
Hände såklart en massa mer denna månad. Men ja.

SEDAN kom kära Augusti. Vi kom hem från Japan. Träffade nära och kära igen. Hade saknat de så mycket. Skolan började snart. Såg inte fram emot att börja Natur på Lerums Gymnasie. Inte riktigt. Inte utan kära 9E. Hur skulle det gå? 
Började i Na1b. Gillade klassen ganska så mycket redan från början. Kändes bra. Och det blev bara bättre. Saknade dock GA. Gick dit ibland, hälsade på eftersom J fortfarande gick där och var mysigt att träffa andra också. Såklart.

Lite nerdiga. But I like it.

Våra vänner från Sydafrika kom och hälsade på också. Ferreira Family. Barndomsvännerna. Best guys ever.


September came. School went on. I think this was the month when our class went to SKOGSMULLE. Mhm. Very mysigt. Indeed.



Sedan åkte jag och Emil till Karlsborg, där Familjen Ferreira bodde, som alltid,  medans dom var i Sverige. Galnaste helgerna med dom. Mina pojkar. Så synd att vi bara ses ett par gånger om året.


Oktober. Wasn't the easiest month hey. Not at all. So much confusion(?) and bullshit. No details though. Broke up with J. Sorrow. Sadness. Didn't know what I was doing. Yet, everything was so clear. A lot happened this month. Many things changed my life. 
Ebba and I went to London. It was awesome. I love London. So beautiful. I'm absolutely going there again.

November was kinda' good. New love. Me gusta. From the first day. I remember it well. 
Jag spenderade mina tankar på annat. Annan. Det var bra. Inte alltid dock. Så mycket upp och ner. Men i det stora hela, bra. Jag kom hem från London i början av November, I believe. Vi hade höstlov då ja. Så var det. Nu minns jag. 
Hände väl inget mer som jag vill nämna här.

Sedan kom Julmånaden. December. Ingen snö. Eller? Inte mycket alls i alla fall. Hade Nationella i matte. Det gick bra. Nöjd med mitt resultat. Mycket stress i skolarbetet. Hade tal inför folk. Nobel tacktal. Det var skönt när det var över. Ohja. Blev tillsammans offentligt med Jakob. Väldigt Kär är jag. Trodde aldrig det skulle bli som det blivit. Men det blev ju såhär, obviously. And I love it. Some days more than others. But we will survive. Under julen då? Firade jul hemma. Med ENDAST min familj. Brukar vanligtvis fira med Farmor och Farfar också, men Farmor mår inte särskilt bra. Men det blev helt okej att fira jul med endast varandra.

Snart är det nytt ett år. Jag hoppas på ett super år. Jag skall göra det till ett super år. I'll do my best. Skall bli en bättre människa. HIEHIE. Well, nobody's perfect. Har haft ett bra år. Lärt mig en hel del. Om både det ena och det andra.

Godkväll.

Förr i tiden.

Menar inget illa med't.
Funderar på om det är 2012 snart. I guess it is. Funderar på att skriva lite om året. Men känner att, nä. Kanske inte. Endå. Höm. Jaja. Det har i alla fall varit ett bra år. Eller ja, både bra och jobbigt, delvis. Men mest bra skulle jag väl säga. Man lär sig konstant om man säger så. New stuff, all the time.
Varför skaffade jag blogg igen? Jag tröttnade ju på det? Kände att, what the hell is the point? 
Well, I guess I like to write pointless bullcrap on the internet. And having it all collected on the same place.

I also tend to write real bad english when I write these kinda' things. So don't judge me. 


Då var man där igen.

Hej. Jag kanske har skaffat blogg. Igen. I can't help it. It was so tempting.
Får se hur länge det här håller. Får se om jag skriver på engelska, som jag gjorde i min förra, eller om jag skriver på svenska. Kanske blandar lite. Because I like it that way. 

I hope you notice the lasersvärdmuspekare (<--me gusta). If not, I'm screwed.
Gone. Borta. Häll yä.